تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد

تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد

زعفران کشت‌شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با خلوص بالا و بهترین کیفیت به‌صورت کاملاً ارگانیک و سوپرنگین برای نخستین‌بار به بازار عرضه شد.

به گزارش خبرنگار نکستونز، برای نخستین‌بار زعفران کشت شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با خلوص بالا و بهترین کیفیت به‌صورت کاملاً ارگانیک و سوپرنگین به بازار عرضه شد.

برداشت زعفران این دانشگاه در ماه‌های آبان و آذر ۱۴۰۳ صورت گرفته و پس از بسته‌بندی دقیق به‌صورت دو گرمی و یک مثقالی به بازار عرضه شد.

تولید عفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد

در روز نخست عرضه محصول به‌دلیل مرغوبیت رنگ، طعم و عطر بیش از ۸۰ درصد محصول فروش رفت.

فرآیند کاشت، داشت تا برداشت و بسته‌بندی با نظارت کامل متخصصان و تحت‌نظر اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد بروجرد و از طریق مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، سلامت و امنیت غذایی صورت گرفت و مقرر شد درراستای افزایش درآمد‌های غیرشهریه‌ای طرح‌های تحقیقاتی افزایش تولید زعفران در هکتار اجرا و از نتایج آنها استفاده اجرایی شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد"، کلیک کنید.