تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از 30 سال در دولت سیزدهم انجام شد

تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از 30 سال در دولت سیزدهم انجام شد

نکستونز/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه گفت: تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت 15 هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از 30 سال انتظار در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

علی خلیل نژاد 14 اردیبهشت در جمع خبرنگاران پیوست فرهنگی را یکی از الزامات برنامه های تدوین شده است مجموعه عنوان کرد.

وی در خصوص ظرفیت های آموزشی و زیرساخت های موجود در شهرستان گفت: 52 مدرسه شهری و روستایی، 5004 دانش آموز، بیش از 550 پرسنل، 113 کلاس درس و 11 مدرسه چندپایه، مهمترین داشته های آموزش و پرورش سوادکوه است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه اظهار کرد: ساماندهی نیروی انسانی، بررسی و حل چالش ها، اختصاص یک میلیارد تومان برای مدرسه آیت الله خامنه ای پل سفید و 500 میلیون برای مکان دانشگاه پیام نور سابق زیراب، خرید تجهیزات مدارس به میزان چندین برابر مصوب کمیته برنامه ریزی، آسفالت 6 مدرسه، خرید تجهیزات ورزشی با اعتبار یک میلیارد و 100 میلیون تومان، اختصاص امتیاز 2 مرکز جامع سنجش و آموزش که کد سازمانی گرفته شد و استقرار مدرسه استثنایی تربیت در زیراب نیز بخشی از عملکرد آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

وی افزود: همچنین تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت 15 هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از 30 سال انتظار به سرانجام رسید.

خلیل نژاد به تعامل و همکاری خیرین مدرسه ساز با اداره آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجمع خیرین مدرسه یار آموزش و پرورش سوادکوه تشکیل شد و 50 مدرسه را با کمک خیرین برای تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی و سیستم نرم افزاری و سخت افزاری برنامه ریزی شد.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه با بیان اینکه این شهرستان هشت معلم شهید و 27 شهید دانش آموز دارد، خاطر نشان کرد: همایش 800 نفره دختران حاج قاسم و یادواره شهدای معلم و دانش آموز در طرح لاله های روشن از مقاومت تا شهادت در همه مدارس با یک شهید شاخص در راستای حرکت در مسیر شهدای معلم و دانش آموز برگزار شد.

وی در خصوص دفتر خبرگزاری پانا گفت: دفتر خبرگزاری پانا مختص دانش آموزان را در سال گذشته افتتاح کردیم تا دانش آموزان علاقمند به حوزه خبر در این مجموعه فعالیت کنند؛ به همین خاطر70 نفر از دانش آموزان استعدادیابی شدند و کلاس های آموزشی و مهارت افزایی برای آنان برگزار شد.

فعال شدن شورای ورزشی آموزش و پرورش شهرستان، برگزاری اعتکاف دانش آموزی با حضور 120 دانش آموز دختر و 60 دانش آموز پسر، یادواره شهدا و تشییع شهدای خوشنام در 6 مدرسه و مکان آموزش و پرورش، ثبت نام هزار و 790 دانش آموز در پایگاه های اوقاف فراغت، برگزاری المپیاد دانش آموزی در 50 مدرسه، انجام دو دوره بازی های بومی محلی دانش آموزی، کمک به عتبات عالیات و پویش نذر حسینی با استقبال دانش آموزان، حضور 120 دانش آموز و 40 فرهنگی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، تعامل نزدیک با ادارات و نهادها، مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام که بنیاد برکت و اهدای 130 میلیونی مواد دندان پزشکی قرارگاه پیشرفت و بنیاد برکت برای ترمیم دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی از مهمترین رخدادهای آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه در پایان از انتخاب 3 معلم نمونه استانی و 8 نمونه شهرستانی و منتخب آموزشگاهی با نظر مدیر مدرسه اشاره کرد و گفت: در مقطع ابتدایی مریم فرهادپور، در مقطع متوسطه اول فرحزاد کریمی و در مقطع متوسطه دوم اعظم امیری راه یافته استانی هستند.

پایان خبر نکستونز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از 30 سال در دولت سیزدهم انجام شد" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از 30 سال در دولت سیزدهم انجام شد"، کلیک کنید.