استفاده بهینه از ظرفیت مساجد برای حل مشکلات مردم در دستگاه قضا
به گزارش خبرگزاری نکستونز ماه مبارک رمضان معروف است به ماه مهمانی خدا، از همین روست که مساجد به عنوان خانه های امن الهی مورد استقبال بیشتر مردم از اقشار مختلف قرار می گیرد.
مکانی که امیرالمومنین (ع) در مسجد کوفه برای قضاوت قرار داده بود، نشان دهنده این است که مسجد از ابتدای تشکیل جامعه اسلامی، پناهگاه مردم، برای امور دینی، اجتماعی، سیاسی و قضایی آن ها بوده است.
این روزها برخی مساجد، کشور مرکزی شده اند، برای ملاقات های مردمی مسیولان قضایی، خبرهای مربوط به حضور مسیولان قضایی را که در رسانه ها دنبال کنیم به خبر حضور حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای، در مساجد برای ارتباط مستقیم با مردم و رسیدگی به مشکلات آن ها می رسیم.
مسجد یک واحد اجتماعی کوچک است که به عنوان یک نماد و نمونه عینی حاکمیت ارزش های اسلامی باید مرجع حل مشکلات مردمی در جامعه اسلامی قرار گیرد.
حضور رییس قوه قضاییه و مسیولان قضایی در مساجد برای رسیدگی به مشکلات مردم، اتفاق مبارکی است که مدت ها از سوی مسیولان کشور مغفول مانده بود.
پیگیری خبرهای حضور رییس قوه قضاییه در مساجد نشان می دهد این سنت حسنه و رویه انقلابی، روندی است که از سوی وی در سال گذشته احیا شده است.
رییس عدلیه نه تنها طی سال گذشته و در روزهای پایانی اسفندماه و حتی تعطیلات نوروزی شخصاً در مساجد حضور پیدا کرده است و به مشکلات مردم رسیدگی کرده است، بلکه سال گذشته به مقامات و مسیولان قضایی نیز برای حضور در مساجد و اجتماعات مردمی و رسیدگی بدون واسطه و مستقیم به مسایل و مشکلات مردم دستوراتی صادر کرده است.
اخبار مربوط به حضور مسیولان قضایی در مساجد کشور نشان می دهد، در راستای اجرای دستورات رییس قوه قضاییه، مسیولان دستگاه قضایی طی سال گذشته و ایام ماه مبارک رمضان، در اقصی نقاط کشور در مساجد حضور پیدا کردند و برای حل مشکلات مردم به صورت مستقیم با آن ها ارتباط گرفتند.
حضور بدون تشریفات و بدون برنامه رییس قوه قضاییه در مساجد و دستور ایشان به حضور مسیولان قضایی در مساجد برای رفع مشکلات مردم، کاری جهادی و در راستای گره گشایی از امور مردم است.
مردمی که برای رفع مشکلات خود به به مساجد و درگاه خداوند روی می آورند قطعاً شایسته بهره مندی از خدمات جامعه اسلامی و مسیولان برای گره کشایی از امور خود هستند.
لازم است سایر مسیولان کشوری نیز از این حرکت ارزشمند رییس قوه قضاییه و مسیولان قضایی الگو بگیرند و در کنار سایر راه های موجود از گفتگوی بی واسطه، بی ریا و خالصانه با مردم در مساجد نیز غافل نماند و از این ظرفیت در جهت شنیدن صدای مردم برای برنامه ریزی برای ارایه خدمات بهتر به آن ها استفاده بهینه کنند و قدم های جدی تری برای حل مشکلات مردم بردارند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استفاده بهینه از ظرفیت مساجد برای حل مشکلات مردم در دستگاه قضا" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استفاده بهینه از ظرفیت مساجد برای حل مشکلات مردم در دستگاه قضا"، کلیک کنید.