یک شرکت دانشبنیان رقیب جدی یاتاقانهای خارجی با یک هفتم قیمت شد
یک شرکت دانشبنیان با ارائه فناوریهای نوین و تولید قطعات تخصصی برای صنعت فولاد کشور، بهویژه در حوزه یاتاقانها و ترمزها، توانسته است محصولات بومی خود را با قیمتهای رقابتی و یک هفتم قیمت مشابههای خارجی عرضه کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری نکستونز، یک شرکت دانشبنیان از پیشگامان در زمینه سفارشیسازی قطعات و ارائه تکنولوژیهای نوین در صنعت فولاد کشور، از سال ۱۳۹۵ آغاز به کار کرده است. این شرکت در ابتدا با تعداد محدودی نیروی کار، تنها در حوزه تولید قطعات خط تولید فولاد فعالیت میکرد، اما به تدریج با رشد و ارتقاء سطح تکنولوژی خود، به سمت تولید محصولات تخصصی پیش رفته است. محصولات اصلی شرکت شامل هوزینگ (یاتاقان)، روتاری جوینت و ترمز است که به عنوان سه شاخه اصلی تولید این مجموعه شناخته میشوند.
عباس مانیان، رئیس هیئت مدیره شرکت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری نکستونز گفت: فعالیت این شرکت بهطور خاص در دو حوزه مهم، یعنی یاتاقانها و ترمزها، با توجه به نیازهای خاص صنعت فولاد کشور گسترش یافته است. در این راستا به طراحی و تولید انواع مختلف ترمزها پرداخته و توانسته ایم با تکنولوژیهای پیشرفته، تولیدات خود را به بازار عرضه کنیم.
وی محصول یاتاقان هیدروداینامیک را به عنوان یکی از محصولات بینظیر معرفی کرد و افزود: یکی از دستاوردهای مهم این شرکت، یاتاقان هیدروداینامیک RTL بوده که با بهرهگیری از آخرین فناوریها، بهعنوان جایگزینی برای یاتاقانهای تولید شرکت دوج آمریکا معرفی شده است.
وی گفت: این محصول نه تنها از نظر تکنولوژی پیشرفته است، بلکه با قیمت حدود یک هفتم قیمت رقبای خارجی، به دست شرکتهای فولادی ایرانی میرسد.
مانیان ادامه داد: این شرکت در ابتدا با دو نفر شروع به کار کرده و اکنون ۱۶ نفر نیروی کار در آن مشغول به فعالیت هستند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان از فعالیت مجزای واحد تحقیق و توسعه در این شرکت تولیدی خبر داد و گفت: واحد تحقیق و توسعه شرکت نیز بهطور مستقل فعالیت میکند و همواره در تلاش هستند تا محصولات جدیدی را معرفی و راهکارهای نوینی برای بهبود تولیدات خود پیدا کند.
به گفته وی، شرکت در پارک علم و فناوری شیخ بهایی واقع در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر بوده و به عنوان یک شرکت فناور در این پارک پذیرفته شده است.
وی همچنین یکی از مهمترین موانع را «ناترازی انرژی» دانست و گفت: برای رفع این مشکل، نباید منتظر کمکهای دولتی بود، بلکه باید خود صنعتگران به دنبال راهحلهای مناسب باشند.
وی با اشاره به نقش ۵ درصدی صنعت فولاد در GDP کشور تاکید کرد: اگر این مسئله حل نشود، تولید فولاد در آینده با مشکلات جدی مواجه خواهد شد و تبعات آن برای اقتصاد کشور و اشتغال در این حوزه بسیار منفی خواهد بود.
به عقیده او، دولت باید در نقش تسهیلگر ظاهر شود و از ایجاد موانع جدید برای توسعه صنعت جلوگیری کند.
وی اضافه کرد: این شرکت با تکیه بر دانش داخلی و نیروی انسانی متخصص، قادر است نیازهای صنعت فولاد کشور را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تامین کند و نقشی مهم در پیشرفت این صنعت در سطح جهانی ایفا کند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "یک شرکت دانشبنیان رقیب جدی یاتاقانهای خارجی با یک هفتم قیمت شد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "یک شرکت دانشبنیان رقیب جدی یاتاقانهای خارجی با یک هفتم قیمت شد"، کلیک کنید.