فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با 2 سال ماندگاری
عصر امید غذا و فراسودمندها؛
یک واحد فناور موفق به ثبت اختراع و تولید «پودر پیازداغ بدون روغن» که نیاز به پیاز و سرخکردن نداشته و دو سال ماندگاری دارد.
به گزارش خبرنگار نکستونز، یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور داتشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حوزه بستهبندی ادویههای ترکیبی فعالیت میکند و تاکنون موفق به تولید ۲۳ نوع ادویه ترکیبی شده و دو نمونه از آنها گواهینامه ثبت اختراع دریافت کرده است.
جزئیات بیشتر از فعالیتهای این واحد فناور را در ویدئوی زیر ببینید.
به گزارش نکستونز، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و … به نمایش گذاشتند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با 2 سال ماندگاری" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با 2 سال ماندگاری"، کلیک کنید.