ایمپلنت های کاشتنی حلزون گوش انسان طراحی شد
برای ناشنوایان؛
محققان یک شرکت دانش بنیان در زمینه تجهیزات پزشکی، موفق به تولید ایمپلنت های کاشتنی حلزون گوش انسان برای ناشنوایان شدند.
سمیرا کوشکستانی مدیر یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه تجهیزات توانبخشی برای شنوایی را تاسیس کرده است، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری نکستونز، ابتدا درباره زمینه های فعالیت این شرکت توضیح داد: حوزه های فعالیت شرکت علاوه بر طرح های تحقیقاتی به 5 دسته تولید تحریک کننده های الکترونیکی تقسیم می شوند.
وی در همین راستا ادامه داد: درحال حاضر جدیدترین محصول شرکت، تولید «ایمپلنت های کاشتنی حلزون گوش» برای انسان است که در قالب دو طرح کلان ملی و با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست جمهوری در حال انجام است.
کوشکستانی در خصوص فاز های آزمایشی ایمپلنت های حلزون گوش گفت: این ایمپلنت ها که نوعی گوش مصنوعی محسوب می شوند دارای دو بخش هستند؛ بخش اول، بیرون بدن (شامل میکروفن، پرداز ش های گفتار و فرستنده RF) و بخش دوم، داخل بدن، شامل گیرنده الکترونیکی RF و الکترود می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر این ایمپلنت ها در مرحله آزمایش حیوانی هستند. بخش بیرونی ایمپلنت از پشت گوش وارد بدن می شود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه کارکرد اصلی ایمپلنت های حلزون گوش از زمان کاشت داخل گوش انسان مشخص می شود، گفت: ایمپلنت های حلزونی بعد از قرار گرفتن داخل گوش، سیستم های گفتار را به پالس های تحریک الکترونیکی تبدیل کرده و پالس های تحریک الکترونیکی از طریق الکترودها، اعصاب شنوایی را تحریک می کنند و به این ترتیب حس شنوایی در فرد ایجاد می شود.
کوشکستانی به یکی از مزیت های مهم این ایمپلنت ها اشاره کرد و افزود: این محصول هم برای بیماران ناشنوای مادرزادی و هم برای افراد ناشنوایی که در اثر سانحه دچار مشکل شده اند، کاربرد دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: براساس آمار در کشور ما، سالانه حدود 3هزار تا 3 هزارو 500 کودک ناشنوا متولد می شوند که این آمار قابل توجهی است.
این فعال فناور با بیان اینکه ایمپلنت های حلزون گوش برای اولین بار است که در داخل کشور تولید می شوند، گفت: در دنیا، کشور های استرالیا، آمریکا، اتریش و سوییس جزء شرکت های تولیدکننده ایمپلنت های حلزون گوش بوده اند.
دریافت تسهیلات قابل تبدیل به گِرنت از ارگان های مرتبط
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده ایمپلنت های حلزون گوش افزود: برای پیشبرد این پروژه، تسهیلات گوناگونی در قالب گِرنت تحقیق و توسعه و پژوهشی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده ایم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ایمپلنت های کاشتنی حلزون گوش انسان طراحی شد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ایمپلنت های کاشتنی حلزون گوش انسان طراحی شد"، کلیک کنید.